GET YOUR FAVOURITE PRODUCTS

La Biosthétique heeft in haar assortiment een volledig productaanbod voor huid en haar. Een volle, glanzende bos haar is niet iedereen van nature gegeven. Droog, pluizig, te fijn of vet haar zijn veel voorkomende haarproblemen. Haar en hoofdhuid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Roos, schilfers en een gevoelige hoofdhuid kunnen ook irritaties geven. Gelukkig biedt BAM hairstyle, in samenwerking met La Biosthétique, oplossingen.

De producten bevatten de beste werkzame stoffen met elk een specifieke werking.

Van shampoos, conditioners, aromatische oliën en kleurconditioners tot cosmetica. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, zijn hypo-allergeen, en niet getest op dieren. 

Hair Care

Haarverzorging wordt meestal geassocieerd met beschadigde haren, anders is het bij ons in de salon.
Het gezond houden van haar is onze prioriteit. Wij doen er alles aan dat het haar niet beschadigen kan.

Scalp Care

De hoofdhuid is de basis voor gezond haar.
Als je hoofdhuid uit balans is zie je dat ook terug in de kwaliteit van je haar.
Kom langs voor een diagnose.

Homme

Met de mannelijke verzorgingslijn HOMME biedt La Biosthétique uitgebreide variaties, functie en verzorging voor de behoeften van de mannenhuid en -haar, van wassen tot verzorgen en stylen.

SPA

Krijg je eigen luxe spa: met de spa producten van La Biosthetique transformeert jouw badkamer in een luxe, geparfumeerde spa met onze wellness en lichaamsverzorging. Onze zacht reinigende douche / bad spa Le Bain voor huid en haar biedt perfecte verzorging.

100% Natuurlijk

Botanoque is een prachtige 100% natuurlijke productenlijn.
De lijn heeft 4 certificering.
De producten bestaan uit natuurlijke grondstoffen uit gecontroleerd biologische teelt.

Oil Therapy

De salonbehandeling voor mooi, gezond, glanzend haar. De nieuwe olietherapie van La Biosthétique is een diepconditionerende salonbehandeling.Dit herstelt de natuurlijke levendigheid, elasticiteit en kracht van het haar – droog, broos haar en gespleten haarpunten.