Bruidskapsel
Wanneer begin je met het plannen van je afspraak?

Het is fijn om zo vroeg mogelijk je trouwdatum te reserveren bij BAM hairstyle, zo ben je in elk geval verzekerd van een stylist op jouw trouwdatum. BAM hairstyle plant dan samen met jou een datum voor de proefsessie ongeveer 4 á 12 weken voor je trouwdatum.

Hoe lang duurt een afspraak?

Hoe lang een afspraak duurt hang af van het arrangement dat je kiest.

Bij elk arrangement staat een tijd aangegeven van hoe lang de proefsessie zal duren ( let op: dit is een tijdsindicatie). Daarna zal de stylist met jou kijken hoeveel tijd er in totaal nodig zal zijn op de trouwdag. Dit wordt altijd ruim gepland zodat je op tijd klaar bent en je zonder stress de dag kunt beginnen.

Wat moet je zelf regelen voor een afspraak?

Het helpt om zelf alvast een moodboard te maken met alles wat je mooi vindt.  Zo kan de stylist zich beter verdiepen in jouw wensen en deze met jou bespreken. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op pinterest.

Als de stylist komt zorg er dan altijd voor dat je haar en huid gewassen/gereinigd zijn en droog en gekamd. De stylist zal bij de proefsessie met je bespreken welke producten het beste bij jou passen. Heb je allergieën? Geef dit dan vooraf even door zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Wie zal er bij de afspraak zijn?

Ik raad je aan om die mensen er bij te hebben die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Liever niet meer dan 2 mensen omdat veel verschillende meningen je keuze soms alleen maar lastiger maken.

Hoe kan je betalen bij BAM hairstyle?

Je kunt enkel digitale betalingen doen. Er wordt altijd een aanbetaling in rekening gebracht ter hoogte van van 25% van het gekozen arrangement i.v.m. de inkoop van materiaal. Je ontvangt altijd een factuur.

Ga je trouwen in het buitenland?

Het werkgebied van Bam hairstyle is voornamelijk Nederland en België. Maar voor opdrachten in het buitenland kun je een offerte opvragen.

Tevreden?

Dan is het erg leuk om je ervaring te delen! Dit kan door het schrijven van een Google review.

Dankjewel!