GET YOUR FAVORITE PRODUCTS

La Biosthétique heeft in haar assortiment een volledig productaanbod voor huid en haar. Een volle, glanzende bos haar is niet iedereen van nature gegeven. Droog, pluizig, te fijn of vet haar zijn veel voorkomende haarproblemen. Haar en hoofdhuid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Roos, schilfers en een gevoelige hoofdhuid kunnen ook irritaties geven. Gelukkig biedt BAM hairstyle, in samenwerking met La Biosthétique, oplossingen.

De producten bevatten de beste werkzame stoffen met elk een specifieke werking.

De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, zijn hypo-allergeen, en niet getest op dieren! 

Verkrijgbaar bij BAM hairstyle

HAIR CARE

 

Mooi haar is alles tegelijkertijd: de grootste luxe en ons eenvoudigste accessoire. Een duidelijk signaal voor verzorgdheid en stijl, gezondheid en welzijn. Maar haren zijn ook kwetsbaar.

Daarom bied BAM hairstyle samen met La Biosthetique zeer effectieve en specifieke verzorgingsproducten aan. 
Met individuele oplossingen voor kleine en grote haarproblemen. 

Kom langs om te kijken wat jouw haar en huid nodig hebben voor de meest optimale verzorging.

 

SKIN CARE

Onze huis krijgt veel te verduren: weersinvloeden, temperatuurwisselingen, vervuiling van buiten, roken, alcohol, slechte voeding en niet de juiste huidverzorging. Al deze factoren zorgen ervoor dat de huid eerder last heeft van onzuiverheden en eerder tekenen van huidveroudering laat zien. 

La biosthetique combineert de krachten van de natuur met de nieuwste inzichten op het gebied van cosmetisch en biotechnologisch onderzoek. met als resultaat, doelgerichte huidproducten, geschikt voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.

DERMOSTHETIQUE

Uiterst efficiënte cosmetische producten op basis van actueel biologisch celonderzoek en hun invloed op de fysiologie van de hoofdhuid, huid en haarwortels.

La Biosthetique blijft trouw aan de wetenschap en heeft nieuw ontwikkelde, op celniveau agerende werkzame stoffen en werkstofcombinaties geïntrigeerd in de cosmetische therapieconcepten.